Hoppa till innehåll

Köpvillkor

Generellt

Interiadesign.se ägs och bedrivs av Interia design AB (559265-0096).  

Interadesign.se agerar som en mellanhand och inte säljare. Det är våra partner butiker som levererar varorna. Partner butiken har ansvar för att avtalet uppfylls och är den verkliga avtalsparten för konsumenten.

Nedanstående handelsvillkor gäller för samtliga köp från interiadesign.se. Undantag från villkoren om det har ingåtts andra skriftliga avtal mellan köparen och interiadesign.se.

Produkter och priser

Vi gör allt vi kan för säkerställa rätt information, pris och beskrivning som visas på interadesign.se. Tänk på att vi får informationen av våra partner butiker och det kan uppstå tillfällen vi upptäcker fel. Vid dessa omständigheter agerar vi efter upptäckt fel och ersätter dig omgående. Produkterna på interiadesign.se är tillgodosedda och prissatta av våra partner butiker. Alla priser är angivna i SEK och inkl moms. 

Betalning

Beställning av produkter sker på interiadesign.se. Vi garanterar säkra betalningsalternativ genom Klarna. Det finns möjlighet att betala med direktbetalning - Internetbank, faktura eller VISA/Mastercard/AMEX. 

Interiadesign.se förbehåller sig rätten att neka köp om kortet inte är giltigt eller ifall köpesumman inte finns disponibelt för debitering. 

Efter köpet är genomfört skickas orderinformation om beställningen till angiven e-post adress. Avtal ingås först när partner butiken via interiadesign.se har bekräftat beställningen.

För att handla på interiadesign.se måste du ha fyllt 18 år. Om du inte är 18 år kan du fortfarande genomföra köp men då krävs förmyndares godkännande eller om du har annan juridisk rätt ingå köpet. 

Leverans

När du handlar på Interia design, handlar du direkt från flera olika butiker runtom i skandinavien. Dina varor skickas därför från fysiska butiker till dig. Ifall du har beställt flera produkter kan de komma flera paket då det kan skickas från olika butiker.

Våra partner butiker hanterar och skickar din order inom 24 timmar och har en leveranstid om 2-5 dagar. 

I din orderbekräftelse finner du spårningsnummer och kan enkelt se var ditt paket befinner sig. 

Retur

Beställda varor kan returneras utan kostnad inom 14 dagar efter ordern har hämtats ut. För att returnera vänligen skicka ett mail till info@interiadesign.se med ordernummer och använd sedan medföljande returfraktsedel. Returer ska skickas tillbaka i medföljande originalförpackning och konsumenten ansvarar för ev skador vid returen därför ber vi er att packa väl. 

Du ansvarar endast för eventuell minskning av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändig för att fastställa varans art, egenskaper och funktionssätt.

Ångerrätt

Vi tillämpar Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och du kan ånga ditt köp inom 14 dagar efter uthämtat paket samt bli återbetalad köpesumman. För att ångra ditt köp skall ett mail med ordernummer skickas till info@interiadesign.se inom 14 dagar efter uthämtad paket och skickas tillbaka med medföljande returfraktsedel. 

Reklamation 

Interiadesign.se är inte avtalspart och reklamationer ska gå genom återförsäljaren av varan. Vänd dig till oss så förmedlar vi kontakt med din avtalspart.

Ditt köp omfattas av köplagen och inkluderar regleringar om defekter. Du kan reklamera fel på produkten i upp till tre år från inköpstillfället. 

Du måste reklamera inom "rimlig tid" efter upptäckt av varans defekt. Vi föreslår att du reklamerar så fort som möjligt och innan två månader efter defekten upptäcktes.

Du reklamerar genom att kontakta oss via e-post: info@interiadesign.se. Du kommer då hjälp med hela processen. 

Byte av produkt 

Skulle man vilja byta sin vara mot en annan så görs det bäst genom att göra en retur och lägga en ny beställning. 

Återbetalning

Efter anmäld retur och vår partner butik har mottagit returen återbetalas summan till det kort som används vid köpet. Om köpet är gjord mot faktura kommer den att annulleras.  

Paket som inte hämtas ut

Interiadesign.se förbehåller sig rätten att debitera kostnader som uppstår för hantering av ej uthämtade paket. Avgiften för ej uthämtade paket är 149 SEK.

Lagstiftning och domstol

Svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följs Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Om en tvist uppstår önskar vi att ni kontaktar oss på info@interiadesign.se så vi kan finna en lösning tillsammans.